Genoeg is genoeg, of toch niet?

Extra’s

Save the date video

Een digitale uitnodiging voor jullie gasten, of een creatieve aankondiging van jullie verloving. De shoot duurt ongeveer 2 uur en zal plaats vinden op een locatie naar jullie keuze. Wij monteren op muziek naar voorkeur, of op rechtenvrije muziek zodat jullie de clip kunnen delen met vrienden en familie op social media. Een leuke manier om alvast te oefenen voor de grote dag!
€299,-

SAME DAY EDIT

De naam zegt het al, wij monteren op de dag van jullie bruiloft een clip van 3-4 minuten die wij afspelen aan het begin van jullie feestavond. Dit is het ultieme moment om even stil te staan bij alles wat er al gebeurt is die dag, en een leuke gelegenheid om de avond gasten bij het begin van de dag te betrekken. Deze clip leveren de dag na de bruiloft aan. Wij monteren op muziek naar jullie keuze of op rechtenvrije muziek, zodat jullie de clip kunnen delen met vrienden en familie op social media.
€299,-

PARTY INTERVIEWS

Wij gaan tijdens de feestavond rond op het moment dat de stemming er goed in zit. Met als doel op een spontane manier leuke reacties vast te leggen van jullie gasten. Deze verwerken wij in een vlotte compilatie. 
€249,-

Eén uurtje extra Do of Max

Jullie boeken pakket 1 maar 8 uur film is niet genoeg voor jullie. Er moet bijvoorbeeld een openings dans opgenomen worden, maar ook de first look! Geen zorgen, ook dit pakket is per uur uit te breiden.
€99.

Eén uurtje extra Do en Max

Jullie boeken pakket 2 maar 12 uur film is niet genoeg voor jullie. Er moet bijvoorbeeld een afsluiter opgenomen worden, maar ook de preps! Geen zorgen, ook dit pakket is per uur uit te breiden.
€175,-

TIPJE VAN DE SLUIER

Een korte teaser van ±60 seconden. Beelden van de grote dag achter elkaar gemonteerd op rechten vrije muziek. Een tipje van de sluier voor op jullie social kanalen.

Ook leuk als bedankje aan jullie gasten. Jullie kunnen eventueel een persoonlijke videoboodschap inspreken die we in de clip verwerken. 
€199.-

DOCU-EDIT (alleen mogelijk bij pakket 2)

Jullie bruiloft gemonteerd op chronologische volgorde met een duur van 20-30 minuten. De stijl van deze video is rustig van opbouw. We laten de gebeurtenissen langer in beeld en laten het oorspronkelijke geluid vaker klinken. Kijk voor een voorbeeld hier

€499.-

DRONE BEELDEN

Love is in the air! Met beelden vanaf de drone krijgt jouw clip of video een extra dimensie. Dronen kan alleen als het weer of de locatie het toelaat. Voor het dronen gelden duidelijke regels vanuit de overheid welke wij in acht nemen. De grote stoorzender is het Nederlandse weer, met regen en wind!

€249.-

Destination wedding

Een bruiloft in een ander land, zo simpel is het. Alles is hetzelfde, stukje verder. We denken graag mee met het stel en vragen niet de hoofdprijs. Als onze kosten zoals transport en verblijf, worden vergoed kunnen we een bruiloft in het buitenland ook filmen. Klik hier voor een voorbeeld

Op aanvraag

Beleef de dag telkens weer opnieuw

Laat jullie bruiloft filmen