A star is born

NEW
       BORN

My first video, yeah!

‘We capture the love’- Dat houdt natuurlijk niet op bij het huwelijk, dit is pas het begin! Met veel beleid en liefde leggen wij de mooiste momenten van liefde, familie, vrienden en vreugde vast. 

Werken met een kersvers gezin, een moeder of vader, of de ervaren ouders, het is elke keer weer dat nieuwe begin dat zo snel aan je voorbijgaat. Wij vereeuwigen die mooie eerste momenten met jullie pasgeborene om op ieder moment opnieuw te herbeleven.

Voorafgaand aan de ontmoeting zullen wij een afspraak maken om de dag door te nemen. Wij staan open voor suggesties en houden rekening met wensen. 

Een nieuw leven is het vieren waard, wij werken met alle soorten gezinssamenstellingen en maken hier dus ook geen onderscheidt in. 

Met veel liefs, en op naar een heleboel gelukkige baby’s,

Maxime en Dominique

Hi! wij zijn Doo & Max

Onze stijl kenmerkt zich door het niet in scène zetten van beelden. Wij willen dat alles spontaan is en filmen op de achtergrond. Alle clips zijn hier een duidelijk voorbeeld van. Wij hebben een archief van honderden clips en video’s. Mochten jullie meer willen bekijken, bezoek onze studio en maak een vrijblijvende afspraak.

URUH!

Neem contact met ons op!

Look who’s talking,
uh, i mean paying

Beschuitje

 

1,5 uur aanwezig

één videograaf

 clip van 2 a 3 minuten

professioneel geluid

€299

Beschuit met muisjes

 

3 uur aanwezig

één videograaf

 clip van 3 a 4 minuten

professioneel geluid

€499

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

HAPPY de Peppy

Wij hebben voor onze huwelijksdag 9 september 2020 gekozen voor het fantastische team van Weddingfilmer en zijn daar heel erg tevreden over. Wat een ontzettend leuk team, heel goed op elkaar ingespeeld. Zij hebben op de dag zelf erg goed met ons meegedacht. Wij hadden 2 videografen voor onze grote dag. Er is op de dag zelf op twee locaties gefilmd (voordat de ceremonie begon) en de beelden zijn prachtig geworden. We genieten echt van onze filmpjes, waaronder de clip (incl. dronebeelden) en de Same Day Edit (aanrader voor op de dag zelf!!). Het resultaat is geweldig met heel veel mooie, spontane en grappige momenten (voor ons ook een aangename verrassing). Wij raden Weddingfilmer dan ook echt aan om jullie bijzondere dag vast te leggen:-)” Redouan en Sara

Geweldig filmpje afgeleverd gekregen! Zo gaaf geworden met dronebeelden ook! En totaal niet door gehad dat wij constant gefilmd werden, iets wat wij ook zochten in een videograaf. Echt een aanrader!

“We hebben een fantastisch mooie trouwfilm gehad van deze toppers! Ze zijn super flexibel en tijdens onze trouwdag heb ik ze nauwelijks in de gaten gehad. Zeker een hele goede aanrader!”

Lees meer ervaringen via The Perfect Wedding

Beleef de dag telkens weer opnieuw

Laat jullie bruiloft filmen