A star is born

NEW
       BORN

My first video, yeah!

‘We capture the love’- Dat houdt natuurlijk niet op bij het huwelijk, dit is pas het begin! Met veel beleid en liefde leggen wij de mooiste momenten van liefde, familie, vrienden en vreugde vast.

Juist nu in deze tijd is het soms niet mogelijk om iedereen thuis te ontvangen voor kraambezoek. Hoe leuk is het om diegene toch een inkijkje te kunnen geven in jullie bubbel. 

Werken met een kersvers gezin, een moeder of vader, of de ervaren ouders, het is elke keer weer dat nieuwe begin dat zo snel aan je voorbijgaat. Wij vereeuwigen die mooie eerste momenten met jullie pasgeborene om op ieder moment opnieuw te herbeleven.

Voorafgaand aan de ontmoeting zullen telefonisch de dag door te nemen. Wij staan open voor suggesties en houden rekening met wensen. 

Een nieuw leven is het vieren waard, wij werken met alle soorten gezinssamenstellingen en maken hier dus ook geen onderscheidt in. 

Met veel liefs, en op naar een heleboel gelukkige baby’s,

Maxime en Dominique

Hi! wij zijn Doo & Max

Onze stijl kenmerkt zich door het niet in scène zetten van beelden. Wij willen dat alles spontaan is en filmen op de achtergrond. Alle clips zijn hier een duidelijk voorbeeld van. Wij hebben een archief van honderden clips en video’s. Mochten jullie meer willen bekijken, bezoek onze studio en maak een vrijblijvende afspraak.

URUH!

Neem contact met ons op!

Look who’s talking,
And who pays the bill

Beschuitje

 

2 uur aanwezig

één videograaf

 clip van 2 a 3 minuten

professioneel geluid

€299

Beschuit met muisjes

 

2 uur aanwezig

één videograaf

clip van 3 a 4 minuten

instagram clip 60 seconden

professioneel geluid

€399

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Newborn’s 2021

Lees meer ervaringen via The Perfect Wedding

Beleef de dag telkens weer opnieuw

Laat jullie bruiloft filmen